Kaikki kattoremon­tit ja katto­työt Kuopiossa ja Kuopion seudulla

Katto Elvis nimensä mukaisesti urakoi erilaisten katto­töiden parissa Kuopion alueella. Olemme oiva kumppani kaiken­kokoisiin kattoremont­teihin ja uudis­kohteiden kattotöihin.

Toteutamme omakotitalojen ja vapaa-ajanasun­tojen, rivi- ja kerros­talojen ja yritys- tai teollisuus­iintei­töjen kaikki kattoremontit alusta loppuun saakka, Avaimet käteen -periaatteella.

Meiltä luonnistuu:

  • Peltikatto­remontti
  • Tiilikatto­remontti
  • Bitumikatto­remontti
  • Konesaumakat­totyöt
  • Kattorakenteiden muutokset, esimerkiksi tasa­katosta harjakat­teeksi

Kattoremontti Avaimet käteen -toteutuksella

Kattoremonttipalveluumme kuuluu vanhan vesikatteen purkutyöt, kattorakenteiden tarkastus ja korjaustyöt tarpeen mukaan, lisäeristystyöt, aluskatteen ja tuuletusrimojen asennukset, jonka jälkeen vasta asennamme vesikatteen - tiilikaton, peltikaton, bitumihuovan tai konesaumatun katteen valintasi mukaan!

Avaimet käteen -toteutus sisältää myös kattoturvatuotteiden ja sadevesijärjestelmien asennuksen ja kaikki materiaalihankinnat!

Muista myös kotitalousvähennys!

Kotona tai vapaa-ajan asunnolla teetetystä kattoremontista voi saada kotitalousvähennystä 2000 euroa henkilöä kohden. Samassa taloudessa asuvan pariskunnan saama kotitalousvähennys on tällöin jopa 4000 euroa.

Hyödynnä tuntuva veroetu kattoremonttisi yhteydessä!

Lue lisää kotitalousvähennyksestä»